Den O’store Yogadagen fredag 5. november

okt 23, 2021 | Happenings

De siste månedene har det virkelig vært mye etterlengtet aktivitet på Happy Yogi.
Det har flyttet inn to PT’er og en fotpleie som driver sine tjenester under Happy-taket, i august arrangerte vi Heistadmarked sammen med Banken Café og Autocarerra, i september holdt vi yoga mini-retreat en hel lørdag og nå drar vi på med en «Den O’store yogadagen»

Å skape engasjement på Heistad og å gi folk et alternativt tilbud på aktivitet er et av våre mål.
Og vi ser at mange er nysgjerrige men ikke helt tør å titte innom hos oss 😬
Derfor vil vi arrangere «Den O’store yogadagen» hvor vi byr på ulike yogatimer hele dagen, Margot og Iselin tilbyr PT-tjenester og kan vise hvordan de pisker.. *kremt* veileder til et riktig treningsmønster 😅 alt-i-alt vil vi arrangere denne dagen for både våre vante Yogiser og alle nysgjerrigperer som ønsker å bli bedre kjent med yoga.
Og ikke minst, vårt motto – Kom som du er – Yoga er nemlig for alle, t.o.m Stive Stella 😂

Vi vil ha 20% på hele butikken vår denne dagen, og du finner garantert noe du liker, eller noe som en venn vil sette pris på. Vi har faktisk blitt en ganske så innholdsrik gavebutikk om vi kan få si det selv 🤩

Så da sees vi kanskje fredag 5. november?

Få våre nyheter på epost! 📧

Hold deg oppdatert på våre siste nyheter!
Vi lover å ikke spamme deg ned, dette skal kun være hyggelig. Og skulle du angre, kan du enkelt melde deg av igjen via linken i bunn av det siste nyhetsbrevet du har mottatt.