Hva med å ha tilgang til komplett apparatpark på Flex på Heistad/Nenset OG full timeplan på Happy Yogi? Vi kan tilby en DUO-DEAL som gjør at du kan kan trene styrke på Flex og ta avspenningen på Happy Yogi etterpå 💪🧘🏼‍♂️

Yoga er en treningsform som styrer både bevegelighet og og muskulatur i muskler og ledd. Å tøye store muskler og ledd, er uansett bra for kroppen uavhengig om du er en løper, vektløfter eller har en fysisk tung og hektisk jobb. 

Ved tøying av muskler og oppmerksomhet på kroppen vil risikoen for skader reduseres, du vil få bedre holdning og du vil generelt bli sterkere. 

Fordelene med yoga er at det i de fleste klasser er en god balanse mellom bevegelighet og stabilitet. Noen muskler dras sammen og styrkes, mens andre strekkes og forlenges. Det er dette som er forutsetningen for at man skal kunne holde en yogaposisjon. En god yogaøkt setter alle musklene i arbeid, men strekker også leddene fult ut. 

Yoga er altså med på å styrke og tøye kroppen. Dersom du i tillegg er flink med pustingen vil dette hjelpe på restitusjonen.

Yoga og annen trening er derfor en GOD DUO!
Du booster treningen du allerede er god og det kan man vel like?

Om du allerede trener på Flex eller Happy Yogi og ønsker opprette et DUO-medlemskap, ta kontakt med Ronny ronnyri@live.no eller Henriette hei@happyyogi.no så du kan komme igang med den perfekte DUO-treningen. Les mer om de ulike medlemskapene her!

Gratis te på Banken 2.0

Som medlem på Happy Yogi får du alltid gratis te på vår lunsjcafé Banken 2.0
Vis frem medlemskapet ditt i appen «Happy Yogi» uoppfordret når du bestiller din te ☕️🫖