GRUPPETIMER

Gruppetimer inkludert i månedsprisen til Happy-yogi medlemmer!
Ikke-medlem koster 150kr gangen

Mini bands 

Minibands er et effektivt og allsidig treningsredskap som kan brukes for å øke styrke og stabilitet i både over-og underkropp. Minibands er ideelle for øvelser hvor man beveger seg sideveis, aktiverer musklene i hofte, lår, rumpe og skuldre. Det er et supert redskap for overkropp som bryst, armer og ikke minst mage trening. Gode øvelser hvor en selv velger tempo og tyngde på strikket.

Happy sirkel

Sirkeltrening er en effektiv form for trening som kan settes sammen av øvelser som vanligvis tar utgangspunkt i styrketrening. Det heter sirkeltrening fordi du sirkulerer mellom de ulike øvelsene etter en fast plan.
Under en sirkeltrening skifter du hele tiden øvelse og tar først pause når du har gjennomgått alle øvelsene én runde. Her kan du velge tyngde og tempo som du vil, utifra  hvor du er i styrke,  godt, middels eller lite trent.
En time som passer alle.

Happy Tabata

Tabata 20 sek arbeid
10 sek hvile

Helt konkret skal du utføre 8 intervaller på 20 sekunder. Hver av intervallene er separert med 10 sekunders pause.
Du har 1 minutt pausen mellom hvert sett.
3-4 sett.

En utrolig morsom treningsform hvor du får opp pulsen og jobber med styrke og egen kroppsvekt. Du velger selv hvor mye du vil ta i. Tempo styrer du også selv, så timens tyngde og intensitet er helt opp til deg.

Styrke med stang

Her jobber du 3×10 på de fleste øvelser.
Timen har fokus på fullt  kropsprogram. Styrketrening er med på å styrke skjelettet, musklene og leddene og bidrar også til å forebygge arbeids- og belastningsskader. Her velger du selv belastning på stang og tempo. Kan du ikke arbeide med stang hele veien er det mulig å holde vekter i hendene eller bruke egen kroppsvekt. En super Time for deg som ønsker økt styrke i hele kroppen, å stramme opp kroppen.

Timen passer for alle.

Adresse

Fjorgløttvegen 1
3941 Porsgrunn
Heistad

hei (@) happyyogi.no
418 07 775