Happy Kakao

Fredag 02. juni kl. 17.00-18.30
Søndag 02. juli kl. 21.00-22.30
Tirsdag 01. august kl. 20.00-21.30
Fredag 01. september kl. 20.00-21.30
Fredag 29. september kl 19.00-20.30 GRATIS
fredag 27. oktober kl. 20:00-21:30
Søndag 26. november kl. 17:00-18:30
Onsdag 27. desember kl. 18.00-19.30

Skulle du gjerne visst svaret på en del ting i livet?

Mer kjærlighet, glede og lykkefølelse?

Er du stressa eller overveldet? Eller ønsker du helt enkelt dypere kontakt med deg selv og din intuisjon? 

Hvis du ønsker å finne roen, finne fred i sinn, kropp og hjerte, bli med Lyndsay King for en unik og hjerteforløsende fullmåne kakao meditasjon.

I denne seansen vil du jobbe med månens feminine energi, gå inn i din underbevissthet og aktivere din intuisjon som vil vekke opp svarene som ligger dypt på innsiden. 

Amazonas Kakao

Vi drikker Amazonas Kakao, ja, den som det lages sjokolade av! Den er brukt som en plantemedisin av sjamaner og stammefolk fra Peru og Sør-Amerika for å utvide hjerterom, frigjøre smerte, skade, fastlåst lagret energi i kroppen, åpne hjerte for en sterkere kontakt med deg selv på innsiden, mer kjærlighet, glede og overflod i livet. 

Denne seansen vil bli holdt sittende eller liggende i en ring, og du vil bli veiledet på engelsk. Vi skal drikke 100 gr varm rå kakao uten tilsatt sukker, forberedt med omtanke, kjærlighet og gode intensjoner som en plantemedisin.

Hvis du tar anti-depressive medisiner, har hjerteproblemer eller pacemaker sier du ifra om dette til instruktøren før meditasjonen starter, da det kan hende du trenger en lavere dose med kakao.

Kakao er en trygg og sikker måte å få bedre kontakt med deg selv på.

Pris: 333,-

Skann eller trykk og hold på QR-koden for å bli sendt til vår Vipps

Skriv til oss her 👇🏼

7 + 4 =

Aktuelt
Happy Business – 5. mars

Happy Business – 5. mars

Mestre sosiale medier Danna Adler tar deg gjennom steg for steg på hvordan mestre sosiale medier i din markedsføring.Hva kreves for å lykkes på some nå i 2024?Hva hindrer deg i å bruke sosiale medier mer i din markedsføring? I...

les mer
Meditasjon uke 8

Meditasjon uke 8

PULSMEDITASJON  Denne meditasjonen gjør sinnet rolig og er effektiv mot negative tanker. SLIK GJØR DU:  - Ta pulsen med peke- og langefinger ved håndleddet, eller ved kragebeinet.  Tenk SAT og NAM (INN/UT) i takt med...

les mer
Chakrareisen

Chakrareisen

Julegaver som treffer er stadig mer vrient å finne, og jeg får gjerne de beste ideene 22. desember - typisk det!Julen 2023 derimot fikk Henriette denne boka under treet. En bok jeg ved tilfeldighet oppdaget tidlig i desember...

les mer