Happy Business – 30. nov

🔥Brenn broene!🔥

30.november kl 11:30 braker neste Happy Business løs på Banken 2.0 igjen. Den 7. i sitt slag.

Lyndsay King Jødahl forteller hvordan hun har brent broene, med kun enveisbillett gjennom hele livet. Enveis billett mot sine mål, det hun har ønsket og oppnå. Enveisbillett for å lykkes med sin business og sin drivkraft i livet.

Hvilke garantier følger med en slik enveisbillett?

Hvilke broer bør du brenne, og hvilke bør du ta vare på?

Hvordan gi plass for at du kan vokse og vokse din business til det du ønsker?

Lyndsay lanserer også en helt ny bok til inntekt for Redd Barna som beskriver akkurat hvordan du kan skape det livet og de resultatene du ønsker deg.

Vi skal nettverke – og jeg vil utfordre deg til å ta med en du kjenner som driver egen business, og/eller har lyst til å komme i gang.

Du kan bestille wraps med kaffe for NOK 159,- til deg som ønsker det. En skikkelig Happy Business deal du kan skrive rett av på selskapet ditt.

Å delta er gratis pr nå- Hvorfor? Verdien ligger i menneskene du møter, og i businessen du bygger. Det ønsker vi å fasilitere for!

Bli med å bygg din business på Heistad’s hyggelige kafe Banken 2.0

Påmelding på mail til :
hei@banken20.no

Vi sees

Skriv til oss her 👇🏼

5 + 12 =

Aktuelt
Sjøbris og Hvilepuls

Sjøbris og Hvilepuls

Bli med på en deilig, avslappende formiddag med hvilepuls og YOGA på Sjøterrassen, norges skjulte perle. HAPPY YOGI i samarbeid med Sjøterrassen inviterer deg til å oppleve frisk sjøluft og avslappende yoga i en vakker, naturlig...

les mer
Kvinnekraft : EARLY BIRD

Kvinnekraft : EARLY BIRD

Oppdag din indre styrke med Kvinnekraft! Gjør deg klar for å styrke din indre kraft, finne balanse og vitalitet.Shaanti Yogi inviterer deg til å bli med på vårt unike Kvinnekraft-program – Et skreddersydd 6-ukers program som...

les mer
Hva er oppmerksomhetstrening

Hva er oppmerksomhetstrening

Siste skrev vi om pustens kraft. Nå har du kanskje øvet litt på den? og kan bruke pusten når vi nå skal begi oss inn på oppmerksomhet/mindfullness og tilstedeværelse.  Oppmerksomhetstrening blir også kalt oppmerksomt nærvær...

les mer