O’Happy day

Pris: 590kr

Program for dagen:

11:00 – 11:45: Våkne opp med Yang yoga med pranayama
11:45 –12:00: Pause med Smoothie
12:00 – 12:45: Yin
12:45 – 13:15: Pause med noe lett å spise
13:15 – 14:00: Avslutter med soundbath


Yang yoga

Yang yoga er en form for yoga som fokuserer på styrke, dynamikk og aktivitet. Dette er i kontrast til Yin yoga, som er mer passiv og statisk. Begrepet «yang» stammer fra kinesisk filosofi og representerer det aktive, maskuline, varme, og lyse prinsippet.


Yin yoga

Yin yoga er en rolig og meditativ form for yoga som fokuserer på å strekke og styrke bindevevet i kroppen, spesielt i leddene og det dype fasciale vevet. Denne stilen av yoga er i kontrast til Yang yoga, som er mer aktiv og dynamisk. Yin yoga tar sitt navn fra det kinesiske filosofiske begrepet «yin», som representerer det passive, feminine, kalde og mørke prinsippet.


Soundbath

Avspenning med lydbad (sound bath)
Etter mange ubehagelige og urolige stunder og evig lange minutter, liggende stille på ryggen på yogamatten, klarte jeg til slutt å gi slipp, slappe av og ble veldig begeistret over denne avspente tilstanden. Tilstanden der du glemmer alle dine problemer og smerter for noen minutter. Der du føler deg helt fri fra tankene og kjenner at du bare svever lett i luften som en fjær. 
Hanna har utdannelse som Holistisk Hatha Yoga instruktør og avspenning er en veldig viktig del av denne utdannelsen og yogaformen. Avspenningstrening er en treningsform hvor du jobber med å komme i kontakt med kroppen, legge merke til om du spenner musklene, eller klarer å spenne av og finne ro og hvile. Avspenning virker stressreduserende, øker intuisjonen, samt beroliger og balanser nervesystemet.
Mine avspenningstimer på Happy Yogi starter med en guidet avspenning hvor vi fokuserer på å roe ned sinnet og gi slipp på spenninger i kroppen. Meningen er å komme til tilstand hvor man flyter mellom søvn og våken tilstand. Denne tilstanden kan være vanskelig å oppnå hvis man er veldig stresset og ha et hektisk liv. Man kan trenge flere avspenningstimer før kroppen og sinnet lærer å roe seg ned ordentlig.

Påmelding i Happy-appen

Skriv til oss her 👇🏼

11 + 1 =

Aktuelt
Happy Business – 5. mars

Happy Business – 5. mars

Mestre sosiale medier Danna Adler tar deg gjennom steg for steg på hvordan mestre sosiale medier i din markedsføring.Hva kreves for å lykkes på some nå i 2024?Hva hindrer deg i å bruke sosiale medier mer i din markedsføring? I...

les mer
Meditasjon uke 8

Meditasjon uke 8

PULSMEDITASJON  Denne meditasjonen gjør sinnet rolig og er effektiv mot negative tanker. SLIK GJØR DU:  - Ta pulsen med peke- og langefinger ved håndleddet, eller ved kragebeinet.  Tenk SAT og NAM (INN/UT) i takt med...

les mer
Chakrareisen

Chakrareisen

Julegaver som treffer er stadig mer vrient å finne, og jeg får gjerne de beste ideene 22. desember - typisk det!Julen 2023 derimot fikk Henriette denne boka under treet. En bok jeg ved tilfeldighet oppdaget tidlig i desember...

les mer