O’Happy day – Lørdag 25. mai

Pris: 690kr

Program for dagen:

Bli med på en dag inn i yogabobla med denne trekløveren fra Happy:
Henriette, Lill-Iren og Hanna.

Denne lørdagen inviterer vi deg til et deilig pusterom for både kropp og sjel.Vi vil guide deg gjennom en liten pilatespust work-shop før Yogalates på matta.

Du får praktisere Yinyasa yoga som glir smooth over i guidet avspenning hvor du vil motta berøring og massasje, underveis.
Vi vil bruke ulike oljer, rolig musikk og varme kluter, for å hjelpe nervesystemet ditt inn i dyp hvile.

Timen avsluttes med et mildt , og beroligende lydbad.

Varmt velkommen med hele deg, akkurat som du er!

Agenda:

11-11:15 workshop pilates pust
11:15 Yogalates
12:15 Lunsj og kos
13:00 Yinyasa
14:00 Guidet avspenning, yogamassasje rolig lydbad
15:00 Takk for i dag og en gave som passer til dagen.


Soundbath

Avspenning med lydbad (sound bath)
Etter mange ubehagelige og urolige stunder og evig lange minutter, liggende stille på ryggen på yogamatten, klarte jeg til slutt å gi slipp, slappe av og ble veldig begeistret over denne avspente tilstanden. Tilstanden der du glemmer alle dine problemer og smerter for noen minutter. Der du føler deg helt fri fra tankene og kjenner at du bare svever lett i luften som en fjær. 
Hanna har utdannelse som Holistisk Hatha Yoga instruktør og avspenning er en veldig viktig del av denne utdannelsen og yogaformen. Avspenningstrening er en treningsform hvor du jobber med å komme i kontakt med kroppen, legge merke til om du spenner musklene, eller klarer å spenne av og finne ro og hvile. Avspenning virker stressreduserende, øker intuisjonen, samt beroliger og balanser nervesystemet.
Mine avspenningstimer på Happy Yogi starter med en guidet avspenning hvor vi fokuserer på å roe ned sinnet og gi slipp på spenninger i kroppen. Meningen er å komme til tilstand hvor man flyter mellom søvn og våken tilstand. Denne tilstanden kan være vanskelig å oppnå hvis man er veldig stresset og ha et hektisk liv. Man kan trenge flere avspenningstimer før kroppen og sinnet lærer å roe seg ned ordentlig.

Påmelding i Happy-appen

Skriv til oss her 👇🏼

2 + 10 =

Aktuelt
Hva er oppmerksomhetstrening

Hva er oppmerksomhetstrening

Siste skrev vi om pustens kraft. Nå har du kanskje øvet litt på den? og kan bruke pusten når vi nå skal begi oss inn på oppmerksomhet/mindfullness og tilstedeværelse.  Oppmerksomhetstrening blir også kalt oppmerksomt nærvær...

les mer
Pustens kraft!

Pustens kraft!

Måten du puster på påvirker deg både emosjonelt, fysisk og psykisk. Visste du at symptomer som uro, svak stemme, angst, dårlig fordøyelse, lav energi og smerter i kroppen kan ha en direkte sammenheng med måten du puster på?...

les mer
Kursdag: Kvinnehelse i fokus

Kursdag: Kvinnehelse i fokus

Velkommen til kurset om «Overgangsalder og Kvinnehelse» Hvor mye vet du egentlig om overgangsalderen - før, under og etter? Og er du interesserte i å lære mer? Roma Parker Rasmussen er en fysioterapeut som har en lidenskap for...

les mer