Thanksgiving


En smakfull Thanksgiving: Feiringen av en amerikansk tradisjon kommer til Heistad

Thanksgiving, den hjertevarme amerikanske ferien som feires med familie og venner, har funnet sitt sted i norske hjem. Denne herlige høytiden, som finner sted den fjerde torsdagen i november hvert år i USA, handler om mer enn bare mat. Det handler om å være sammen, reflektere over takknemlighet og dele gleden med de du er glad i.

Historien bak Thanksgiving

Thanksgiving har røtter som går tilbake til tidlig kolonihistorie i Amerika, da pilegrimer og urfolk kom sammen for å feire en vellykket høsthøsting. Denne feiringen markerer samholdet og takknemligheten for den gode avlingen som ville gi dem mat gjennom den kalde vinteren.

Maten: Hjertet av Thanksgiving

Maten er uten tvil hjertet av Thanksgiving-feiringen. Tradisjonelle retter inkluderer saftige kalkuner, fyldige sauser, velsmakende fyllinger, søtpoteter med marshmallows, tranebærsaus og deilige gresskarpaier. Mange nordmenn har omfavnet disse rettene og innført dem i sine egne Thanksgiving-feiringer. Ikke glem den søte avslutningen, et festmåltid er ikke komplett uten et utvalg av kaker, spesielt gresskarpai og eplepai.

Takknemlighet og fellesskap

En viktig del av Thanksgiving er å reflektere over takknemlighet. Rundt bordet, før måltidet begynner, kan hver gjest dele hva de er takknemlige for. Dette skaper en spesiell atmosfære av fellesskap og takknemlighet som gjør Thanksgiving så spesiell.

Med andre ord; Thanksgiving handler om mer enn mat. Det handler om takknemlighet, fellesskap og å sette pris på de nære og kjære. Feiringen av denne amerikanske tradisjonen gir en flott anledning til å komme sammen og skape minner som vil vare livet ut. Så, forbered deg på å dele en uforglemmelig Thanksgiving med dine kjære i år og skape dine egne tradisjoner som vil vare generasjoner. Gleder du deg til Thanksgiving? Del gjerne dine planer og tradisjoner med oss i kommentarene nedenfor!

Buffetpris:
Voksen: 310 kr
Barn: 155 kr

TRYKK og HOLD på QR-koden for å bli sendt videre til Vipps-portalen

Eventer på Banken 2.0

Eller skriv til oss her 👇🏼

11 + 3 =

Andre innlegg

Talkshow med næringssjefen

Talkshow med næringssjefen

Torsdag 25. januar 2024 kl 11:30 starter vi året med besøk fra Næringssjefen i Porsgrunn, Øyvind Solbakken.  Denne gangen skal vi ta en kaffeprat i talkshow-format med Næringssjefen.  Driver du næring på Heistad eller i...

les mer
Avspenning med lydbad (sound bath)

Avspenning med lydbad (sound bath)

Etter mange ubehagelige og urolige stunder og evig laaaange minutter, liggende stille på ryggen på yogamatten, klarte jeg til slutt å gi slipp, slappe av og ble veldig begeistret over...

les mer
Happy Business – 30. nov

Happy Business – 30. nov

🔥Brenn broene!🔥 30.november kl 11:30 braker neste Happy Business løs på Banken 2.0 igjen. Den 7. i sitt slag. Lyndsay King Jødahl forteller hvordan hun har brent broene, med kun enveisbillett gjennom hele livet. Enveis billett...

les mer

Gratis te på Banken 2.0

Som medlem på Happy Yogi får du alltid gratis te på vår lunsjcafé Banken 2.0
Vis frem medlemskapet ditt i appen «Happy Yogi» uoppfordret når du bestiller din te ☕️🫖