Wine&Dine med Ken Andersen
Fredag 12. og lørdag 13.mai får vi besøk av sommelier og mesterkokk Ken Andersen. Han kommer for å fortrylle oss alle med utsøkt, spennende, kortreist gourmet mat og snacks, og han vil dele sine kunnskaper om vin med oss.
Ken har enorm erfaring og har tidligere blant annet jobbet som lærling hos Eivind Hellstrøm på Bagatelle.
Allerede onsdag 10. mai flytter Ken inn på kjøkkenet på Banken 2.0 for å forberede helgen! Vi gleder oss masse til å lære #lærlinger
Fredag og Lørdag 12-13. mai: Bankens Wine & Dine med Ken Andersen
Kl 17:30: Dørene åpner
Kl 18:00 – 21:00: 4 retters gourmet med vin og foredrag fra Ken Andersen
PRIS: 990,-
Kl 21:00 – 23:00: Afterdinner – Bli gjerne igjen for mingling og hyggelig stemning etter middagen.
✅ FREDAG har ledige plasser
❌ LØRDAG ER FULLBOOKET


https://www.banken20.no/vinforedrag-med-ken-andersen