Yin, yang og YinYang

Utforsk Yin, Yang og YinYang: En Reise til Indre Harmoni

Velkommen til Happy Yogi – Hvor Balansen Mellom Yin og Yang Skaper Lykke

Hei yogi-venner! I dag ønsker vi å ta dere med på en spennende reise inn i verdens eldgamle visdom om Yin, Yang og YinYang. Hos Happy Yogi tror vi på at balansen mellom disse energiene er nøkkelen til ekte indre harmoni.

Yin: Den Rolige Strømmen av Indre Fred
Yin representerer det myke, det rolige, og den indre strømmen av fred. Det er i de lengre, passive strekkene og øyeblikkene av stillhet at vi finner Yin. Gjennom Yin-yoga inviterer vi dere til å senke skuldrene, puste dypt og utforske roen som bor i kroppen.

Yang: Den Aktive Dansen av Vitalitet
Yang, derimot, er den kraftfulle, den dynamiske, den aktive dansen av vitalitet. Det er i Hatha yoga og andre aktive praksiser at Yang viser seg. Vi utfordrer kroppen, styrker musklene, og puster liv i energien som bor i oss.

YinYang: Samspillet av Energier
Det er i møtet mellom Yin og Yang at magien skjer. YinYang er balansen, det harmoniske samspillet av de motstridende kreftene som skaper helhet. På mattene våre utforsker vi denne symbiosen, finner balansen, og lar energien flyte fritt.

Hos Happy Yogi er vi stolte av å tilby et variert utvalg av praksiser som omfavner både Yin, Yang og den vakre balansen som oppstår når de forenes. Vi inviterer deg til å utforske, puste og finne din egen lykke gjennom yogareisen.

Bli med oss på denne spennende reisen mot indre harmoni, hvor smilene er like viktige som strekkene!

Namaste fra Happy Yogi

Lill Iren, Shaanti Yogi // shaantiyogi.no

Skriv til oss her 👇🏼

5 + 15 =

Aktuelt
Happy Business – 5. mars

Happy Business – 5. mars

Mestre sosiale medier Danna Adler tar deg gjennom steg for steg på hvordan mestre sosiale medier i din markedsføring.Hva kreves for å lykkes på some nå i 2024?Hva hindrer deg i å bruke sosiale medier mer i din markedsføring? I...

les mer
Meditasjon uke 8

Meditasjon uke 8

PULSMEDITASJON  Denne meditasjonen gjør sinnet rolig og er effektiv mot negative tanker. SLIK GJØR DU:  - Ta pulsen med peke- og langefinger ved håndleddet, eller ved kragebeinet.  Tenk SAT og NAM (INN/UT) i takt med...

les mer
Chakrareisen

Chakrareisen

Julegaver som treffer er stadig mer vrient å finne, og jeg får gjerne de beste ideene 22. desember - typisk det!Julen 2023 derimot fikk Henriette denne boka under treet. En bok jeg ved tilfeldighet oppdaget tidlig i desember...

les mer