Våre timer

på Happy Yogi

Happy Summer - happy Yogi

Aktiv ute (kommer våren 2024)

Aktiv ute timene vil inneholde alt fra gåturer, lett styrke, oppmerksomhetstrening og meditasjon ute i naturen i området rundt og på Heistad. 

Vi møtes på Happy uansett vær, går i samlet tropp og varierer på 3 ulike løyper. 

Aktiv ute passer for alle, og du som medlem melder deg på i appen og du kan alltid be med deg en venn eller fler. 

Dette er selvsagt kostnadsfritt.

Happy Summer - happy Yogi

Gruppehealing

Kom som du er og se hva healing kan gjøre for deg. Jonas går i transe slik at alle kan motta healing samtidig.
Healingen mister ikke styrke av at det er flere mottakere, det blir bare sterkere.

Healingseansen vil vare i ca. 30-35 minutter, og du skal bare ligge å slappe av.

Happy Summer - happy Yogi

Happy Start

Start uken med yoga!
Dette er en time med meditasjon, pranayama (pusteøvelser) solhilsner og avspenning.

Her får du litt av alt fra 3 av grenene i yoga.

Timen passer for alle

Happy Summer - happy Yogi

Hatha Yoga

Myk Hatha yoga skiller seg litt fra andre yoga stiler ved at i Hatha Yoga gjøres en posisjon om gangen, og ikke flere i en serie, slik det ofte gjøres i yoga. En yogaklasse beskrevet som “Hatha” vil typisk innebære et sett med fysiske stillinger og noen pusteteknikker som praktiseres saktere og med en mer statisk holdning.

Mediyoga (Medisinsk Yoga)

På våre Mediyoga timer vender vi fokuset innover. Vi lager ett godt pusteanker som blir med oss gjennom hele timen, dette legger grunnlaget for pust og bevegelse i balanse.

Mediyoga er ett kraftig verktøy, et verktøy som har mye forskning. Forskning viser at bare 20 min en gang i uken, kan vise resultater.
Dette er en time som er bra for alle.
Vi har fokus inn i kroppen, bruker små, men kraftfulle bevegelser og avslutter med enkel meditasjon.

Denne timen må du prøve, passer for alle.

Myk Ashtanga Yoga

Myk ashtanga yoga er en time hvor vi gradvis blir introdusert for første serien frem til Navasana og noen avsluttende stillinger. Timen avsluttes med en savasana i form av en guidet avspenning.

Ashtanga yoga er en aktiv dynamisk fysisk yogastil hvor pust, bevegelse og meditasjon forenes. Ashtanga yoga åpner kroppen og bidrar til kroppsbevissthet, smidighet og balanse både fysisk og mentalt.

Et viktig kjennetegn ved Ashtanga er vinyasaprinsippet som betyr at man synkroniserer pust og bevegelse som bidrar til en dynamisk flyt mellom hver stilling.

nye yogatimer

Myk yoga

På myk yoga timene våre får du rolige bevegelser. Vi jobber med øvelser alle kan få til.
Dette er timen for deg som ønsker et lite pusterom og avslappende egentid og kjenne på kroppen. Her får du rolige, myke tøyninger, med fokus på pust og pusteteknikk.
Timen avsluttes med avspenning og kroppscanning (ledet avspenning).

Rygg og bevegelse 🆕 NY TIME

Vi har alle perioder i livet hvor ryggen verker litt, eller slår seg helt vrang.

Har du noen gang tenkt på at hvordan du puster kan ha innvirkning på akkurat ryggen og hvordan du beveger den?

Timen rygg og bevegelse er en serie enkle øvelser satt i system sammen med god pusteteknikk.

Timen avsluttes med pusteøvelse.
Timen passer for alle.

Soundbath 🆕 NY TIME

Lydhealing er en eldgammel velværepraksis for healing, avslapning og egenomsorg. En lydhelbredende økt innebærer å legge seg ned i en koselig og behagelig setting, lukke øynene og fokusere på lyder laget av musikkinstrumenter som klokkespill, gongonger og sangboller.

Lydvibrasjoner har en ganske kraftig effekt på våre sinn og kropper. Forskning viser oss at lydhealing kan bremse hjernebølgene våre og sette kroppen vår i en veldig avslappet, drømmeaktig tilstand. Det kan også være i stand til å hjelpe med visse fysiske og psykiske forhold.

nye yogatimer

Soundtrack Journey

Dette er ikke en yogatime, men en avslappende 55 minutter hvor det spilles kjent og ukjent filmmusikk som tar deg med på en reise gjennom daler, over sjø og opp i skyene.

Rull ut matte, pledd og pute.
Du kan velge om du vil sitte eller ligge, lukke øynene eller stirre i taket mens du lytter og føler deg frem med tonene til «Kongens tale» «Frihetens regn» og «Ringenes Herre» for å nevne noen.

Bli svøpt i symfoni, panfløyte og strykere og kjenn at puls og pust finner sin takt til tonene og at musikken tar deg med på en reise i løpet av timen.

Timen inneholder ingen øvelser eller instruksjoner, bare kom – lytt – og vær tilstedet.

Sivananda 

Sivananda yoga er en form for yoga som er basert på læren til Swami Sivananda Saraswati, en kjent indisk yogi og filosof. Sivananda yoga er en helhetlig tilnærming til yoga som fokuserer på fysiske øvelser, pusteøvelser, avspenning, kosthold og positiv tenkning.

 

Sivananda yoga tilbyr en strukturert og systematisk tilnærming til yoga og er egnet for alle nivåer av deltakere. Det legges vekt på å oppnå en balanse mellom kropp, sinn og ånd gjennom en kombinasjon av fysiske øvelser, pusteøvelser, avspenning og meditasjon. Siden Sivananda yoga har en fast sekvens av øvelser, kan du forvente en gjenkjennelig rutine uansett hvor du deltar på en Sivananda yoga-klasse over hele verden.

Styrke Yoga

Styrke yoga, også kjent som power yoga eller vinyasa yoga, er en form for yoga som kombinerer fysiske øvelser og pusteøvelser for å bygge styrke, fleksibilitet og utholdenhet. Det er en mer dynamisk og energisk stil av yoga som fokuserer på å flyte gjennom forskjellige yogastillinger i en kontinuerlig bevegelse.

I styrke yoga utføres øvelsene vanligvis i en raskere tempo enn i tradisjonell hatha yoga. Det legges vekt på styrketrening og muskelaktivering gjennom statiske stillinger og dynamiske overganger. Dette bidrar til å bygge muskelstyrke, spesielt i kjernen, armer, ben og rygg.

Yin Yoga 

Yin yoga er en rolig yogapraksis der vi er stillingene over tid. Vi påvirker kroppens ledd, ligamenter, sener, muskler og bindevev til å bli mer åpne og myke, samtidig som leddene styrkes.

Yin yoga er rolig og myk praksis som bringer kroppen i en meditativ tilstand og hjelper oss å roe ned i en tid der alt går fortere og fortere. 

Timen avsluttes med avspenning og passer for alle.

YinYang

Bli med på en yogatimer som kombinerer både passiv hvilende stillinger og dynamiske sekvenser.
Yin og Yang er motsetninger.
Kaldt er Yin og varmt er yang.

Kroppen har behov for å trene styrke, bevegelighet og få opp pulsen, like mye som den trenger hvile,ro og avspenning.

Denne timen inneholde begge elementene. Yin som er en rolig yogaform hvor man vender fokus innover, roer sinnet og blir i en stilling over tid.
Yang som har økt tempo, er litt mer fysisk og gir økt puls.

Vi starter med Yang delen for så å gå inn i Yin etterpå

Yoga Mix

Dette er en time som går på rullering hos instruktørene, så timen varierer mellom Yin, Hatha, Myk Ashtanga og Mediyoga.

Derfor heter lørdager Yoga Mix.

Etter yogatimen vil det alltid stå ett reservert bord på Banken 2.0 så du kan nyte ett Happy-meal med kyllingwrap , smoothie og kaffe/te til kun 129kr
Eller ta med som take-away.

Timene passer alle.

Gong bad 

En Gong er ett instrument som lager lyder de fleste av oss aldri har hørt maken til før.  Lyd er vibrasjoner og treffer hele kroppen din så du får en lydmassasje. Lydene tvinger også hjernen til å slappe av. Du ligger, eventuelt sitter, på matten din og slapper av mens Gongmesteren spiller. 

Alt er energi, og energi vibrerer på forskjellige frekvenser. Lyd er også en form for energi. Den har struktur, frekvens, kraft og en sterk effekt på alle våre chakraer og vår menneskelige psyke. Hvert ord vi sier, hver tanke vi tenker og hver følelse vi føler, skaper vår virkelighet. 

Bli med og la vibrasjonene skylle gjennom deg, og rense deg for stress og spenninger. For mennesker som sliter med å slappe av, som ikke klarer å meditere fordi det er for mange tanker, kan lyden av gongen være til stor hjelp. Den fyller hele kroppen så kraftig at det ikke nytter å stritte i mot. Noen sovner til og med.

Du kan oppleve intens glede, at smerter forsvinner, og noen opplever dyp ro.

Opplevelsene er individuelle, og alltid spennende.

Adresse

Fjorgløttvegen 1
3941 Porsgrunn
Heistad
tlf: 418 07 775